A meghámozott burgonyát durvára reszeljük. Hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott újhagymát, a tojást, a lisztet, és alaposan összedolgozzuk. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk. Felforrósítjuk a vajat, evőkanállal kis kupacokat halmozunk rá a burgonyás masszából, és közepes lángon aranyszínűre sütjük azokat.
Megmossuk a rozmaringot és kakukkfüvet, majd megszárítjuk őket. A megtisztított libamelleken beirdaljuk a bőrt. Megsózzuk, megborsozzuk őket, majd egy felforrósított, száraz serpenyőbe tesszük a bőrös felükkel lefelé, és kis lángon 5 percig pirítjuk. Azután mindet megfordítjuk, és további 5 percig pirítjuk. Közben időnként meg locsoljuk a kisült zsírral. Végül tepsibe tesszük a húsokat, és a 180 fokos sütőbe toljuk 5 percre.
A serpenyőben visszamaradt zsiradékon, közepes lángon kissé megpirítjuk a négyfelé vágott, kimagozott almákat. Rájuk locsoljuk a mézet, majd felöntjük az almalével, és nagy lángon addig forraljuk, amíg az összes folyadék el nem párolog. Ezzel, valamint a rösztivel tálaljuk a húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.