A megtisztított libacombokat szárazra töröljük, majd sózzuk és meghintjük köménnyel. Tepsibe helyezzük és 2 dl vízzel felöntjük. Fóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük.
A párolt káposzta elkészítéséhez a libazsírt felhevítjük és üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott káposztát, és együtt pirítjuk néhány percig. Sózzuk, majd felöntjük a borral, végül ecettel és cukorral ízesítjük. Fedő alatt puhára pároljuk.
A tepsiről levesszük a fóliát és ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott folyadékot. Visszatoljuk a sütőbe, és 190 fokon további 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.