A sólet elkészítéséhez előző nap beáztatjuk a babot. Másnap a zsíron megdinszteljük a hagymákat. Fűszerpaprikával megszórjuk, és feleresztjük egy kevés vízzel. Rátesszük a kockákra vágott libamellet, és pár percig együtt pároljuk.
Hozzáadjuk a felkockázott pulykahúst és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a babot, és felengedjük annyi vízzel, ami bőven ellepi.
Ízlés szerint sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal és majoránnával fűszerezzük, majd előmelegített sütőben 180 fokon, fedő vagy fólia alatt 3-4 óra alatt hagyjuk főni a saját levében. 20-30 percenként pótoljuk a vizet, ha elfő róla. Főtt tojással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.