Elkészítés: A libamellet grillfűszerrel, rozmaringgal és borssal bedörzsöljük. Tepsibe mellétesszük a hagymát, a fokhagymát, a zöldpaprikát, kevés vizet, lefóliázzuk, és puhára pároljuk. Majd a fóliát levéve pirítjuk.
A tésztához a lisztet a darált tepertővel és a zsírral elmorzsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, összegyúrjuk a 2 kanál tejfölben feloldott élesztővel, majd 1 tojássárgát és tejfölt teszünk hozzá. Jól kidolgozzuk. Kinyújtjuk, hajtogatjuk, 20 percig hideg helyen hagyjuk, még háromszor hajtogatjuk.
1,5 ujjnyi vastagra nyújtjuk, belecsomagoljuk a libamellet, késsel bevagdaljuk, tetejét tojássárgával megkenjük.
Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.