Elkészítés: A feldarabolt libahúst az olajon hirtelen megpirítom, tálra szedem, a visszamaradt olajon az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztom, a hagymát és a fokhagymát megfonnyasztom (egyszerre is beletehetjük a szalonnát a hagymával), beleteszem a babérlevelet és a finomra gyalult leveszöldséget. (Ha a zsír túl sok, le lehet belőle önteni.) Kb. 10-15 percig párolom a fűszerekkel együtt, ezután belerakom a megpirított húst, kevés húsleveslével (kockából is lehet), felöntöm és teljesen puhára párolom az egészet. Amikor kész, újra kiveszem a húsdarabokat és a visszamaradt megfőtt zöldségre rászórok egy evőkanál lisztet, és kevergetve kevés húsleveslével felengedem. Mártás sűrűségűnek kell lennie. Akkor jó, ha a zöldség teljesen összetörik. A húst vissza lehet tenni a mártásba, hogy ne száradjon ki, de külön is tartható. Mivel a libahús hajlamos a kiszáradásra, mindenképpen lefedve tároljuk. Krumplifánkkal nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.