Heti menü – 2013 február 25 - március 03.
Hétfő
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Mézes-mustáros csirkefalatok burgonyával
Desszert: Egyszerű kevert almás
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos-zöldséges krumplisaláta
Kedd - olasz ételekből válogatunk
Előétel: Babos minestrone
Főétel: Olaszos marharagu spagettivel
Desszert: Klasszikus tiramisu
Vegetáriánus ajánlat: Szicíliai gombás spagetti fehérborral
Szerda
Előétel: Frankfurti virslis leves
Főétel: Alföldi zúzapörkölt belefőtt burgonyával, céklasalátával
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Brokkolis cicege zöldfűszeres tejföllel
Csütörtök
Előétel: Olcsó sütőtökleves
Főétel: Spenótfőzelék töltelék feltéttel
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Spenótfőzelék fokhagymásan
Péntek
Előétel: Gombás-boros lencseleves
Főétel: Csőben sült húsos tészta
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Krumplistészta
Szombat
Reggeli: Soproni májpástétom pirítóssal
Előétel: Tárkonyos tavaszi raguleves
Főétel: Kapros lazacfilé párolt zöldségekkel, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Desszert: Narancsos rudacskák cseresznyekupakkal
Vacsora: Pireuszi szendvics
Vegetáriánus ajánlat: Fehérboros brokkolifelfújt
Vasárnap
Reggeli: Kakaós fonott kalács forró tejjel
Előétel: Gomba erőleves tortellinivel
Főétel: Szűztorony sajtos krumplipürével és sült tökkel
Desszert: Mézes krémes
Vacsora: Tepertőkrém házi tepertőből, félbarna kenyérrel, forralt borral
Vegetáriánus ajánlat: Fetával és olívával töltött gomba hasábburgonyával, jégsalátával
Heti menü – 2013 február 18 – 24.
Hétfő
Előétel: Téli gezemice leves
Főétel: Bácskai rizseshús ecetes almapaprikával
Desszert: Joghurtos almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-paradicsomszószos spagetti
Kedd - mai alapanyagunk a csirke, persze csak húsevőknek
Előétel: Csirkeraguleves
Főétel: Resztelt csirkemáj sós burgonyával, csalamádé
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Kapros-rizses cukkini
Szerda
Előétel: Májgombócleves
Főétel: Cigánypecsenye tepsis burgonyával, csemege uborkával
Desszert: Mákos pite könnyedebben
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával
Csütörtök
Előétel: Sajtos fokhagymaleves
Főétel: Sólet római tálban
Desszert: Banánturmix
Vegetáriánus ajánlat: Egyiptomi babfőzelék barna kenyérrel
Péntek
Előétel: Magyaros krumplileves
Főétel: Kapros rántott tök párolt rizzsel, tartármártással
Desszert: Ananászos-répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Camembert tócsni bundában
Szombat
Reggeli: Padlizsánkrém fokhagymás bagettel
Előétel: Lagzis leves
Főétel: Baconbe göngyölt mozzarellás csirkemell burgonyapürével, savanyúsággal
Desszert: Mandulával szórt rétes fűszeres aszalt szilvával
Vacsora: Hortobágyi húsos palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Gazdag gombás palacsinta
Vasárnap - farsangi ételek
Reggeli: Francia toast gyümölcsteával
Előétel: Farsangi sárgaborsóleves
Főétel: Farsangi halfilé petrezselymes burgonyával
Desszert: Fánkkoszorúk cukrászkrémmel töltve
Vacsora: Farsangi sonkasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Gombás fánk salátával
Heti menü – 2013. február 11-17.
Hétfő
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Tejszínes pulykaragu rizzsel
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsópörkölt nokedlivel
Kedd - disznóságok, persze csak húsevőknek
Előétel: Burgonyagombóc-leves gombával
Főétel: Csípős-mézes oldalas fóliában sült burgonyával és salátával
Desszert: Hájas kráfli
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres tojás tésztafészekben
Szerda
Előétel: Tejszínes-tárkonyos csirkeleves
Főétel: Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt
Desszert: Sütőtökös szuflé
Vegetáriánus ajánlat: Olívás zöldbab
Csütörtök - Valentin nap
Előétel: Valentin-napi padlizsán kapribogyóval
Főétel: Valentin napi sajtos hús almás zellersalátával
Desszert: Valentin-napi túrócsoda
Vegetáriánus ajánlat: Valentin-napi padlizsán kapribogyóval
Péntek
Előétel: Fejtettbabos salátaleves kaporral
Főétel: Grenadírmars (krumplistészta) csalamádéval
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű krumplis tészta káposztasalátával
Szombat
Reggeli: Avokádókrém bagettel
Előétel: Joghurtos körteleves
Főétel: Gombás halpaprikás galuskával
Desszert: Rétes
Vacsora: Ínyenc májpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Odüsszeusz gombája
Vasárnap
Reggeli: Túrós batyu tejjel
Előétel: Póréhagymás zellerkrémleves reszelt sajttal
Főétel: Gnocchi marhahússal fehérborsos mártásban
Desszert: Rácsos linzer finomabban
Vacsora: Könnyű melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos bundás rántott cukkini görög salátával
Heti menü – 2013 február 04 -10.
Hétfő
Előétel: Paradicsomleves betűtésztával
Főétel: Pulykafasírt rozmaringos sült burgonyával
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Túrógombóc piritott prézliben, tejföllel nyakon öntve
Kedd - a kínai konyha remekeiből válogatunk
Előétel: Kínai gombás csirkehúsleves
Főétel: Édes-savanyú sertés ananásszal
Desszert: Kínai sült édes dió
Vegetáriánus ajánlat: Ázsiai sült tésztabatyu
Szerda
Előétel: Karalábéleves
Főétel: Csirkemájas rizottó
Desszert: Krémsajtos mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-kéksajtos rizottó
Csütörtök
Előétel: Tojásleves
Főétel: Sárgaborsó főzelék füstölt hússal és hagymakarikával
Desszert: Csokoládépuding
Vegetáriánus ajánlat: Sárgaborsó főzelék sült hagymakarikákkal
Péntek
Előétel: Hamis gulyásleves
Főétel: Bolognai spagetti pulykahússal
Desszert: Gyümölcsös túrókrém
Vegetáriánus ajánlat: Olívás spagetti
Szombat
Reggeli: Tojásrántotta
Előétel: Cibereleves aszalt gyümölccsel
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, tejfölös uborkasalátával
Desszert: Farsangi fánk
Vacsora: Főtt virsli mustárral, péksüteménnyel, pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Túrós rakott zöldbab
Vasárnap
Reggeli: Mazsolás kuglóf kakaóval
Előétel: Marhahúsleves velőscsonttal
Főétel: Érlelt hátszín roston színes köretekkel és zöldborsmártással
Desszert: Zserbó szelet
Vacsora: Körözöttes kenyér sonkaszeletekkel, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert párolt rizzsel és áfonyamártással
Heti menü – 2013. január 28 - február 03.
Előétel: Áfonyás körteleves
Főétel: Kolbászos paprikás krumpli
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Paprikás krumpli tejföllel
Előétel: Bakonyi betyárleves kolbásszal
Főétel: Csopaki sertésszelet
Desszert: Gyors somlói galuska
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi spagetti vegetáriánusoknak
Előétel: Bableves füstölt kolbásszal
Főétel: Paradicsomos káposzta sült oldalassal
Desszert: Gyümölcsös joghurt
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposzta tojáspogácsával
Előétel: Semmiből-valami leves
Főétel: Rizottó füstölt tarjával, tojással és vörösbabbal
Desszert: Körtebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Céklás rizottó
Péntek
Előétel: Betűtésztás paradicsomleves
Főétel: Tejfölös-gombás szelet
Desszert: Mazsolás-csokis fánk
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás juhtúrós galuskával
Szombat
Reggeli: Tejszínes-sajtos bundáskenyér teával
Előétel: Gyöngytyúkleves
Főétel: Lyoni sertésborda
Desszert: Fánk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.