A krumplit meghámozzuk, megmossuk, és egy kis lyukú sajtreszelőn lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a liszttel, a tojással, a zúzott fokhagymával, sóval, borssal. Hozzákeverjük a reszelt sajtot és ízlés szerint apróra vágott snidlinget. Ha sok levet ereszt a krumpli, akkor teszünk még hozzá lisztet.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk. A burgonyamasszából 1-2 evőkanálnyi mennyiséget a forró olajban teszünk, kissé ellapítjuk. Mindkét oldalát kb. 5-5 perc alatt szép aranybarnára sütjük. Tejföllel megkenve, sajttal megszórva is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.