Heti menü – 2014 február 24 - március 02.
Előétel: Joghurtos burgonyakrémleves gabonakolbásszal
Főétel: Gombás-zöldséges rizseshús csemege uborkával
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-babos rizottó
Előétel: Erdélyi csorbaleves
Főétel: Erdélyi fatányéros
Desszert: Erdélyi kuglóf
Vegetáriánus ajánlat: Erdélyi kapros zöldbab
Előétel: Tarhonyaleves füstölt kolbásszal
Főétel: Citromos csirkemell különleges burgonyarakottassal
Desszert: Túrós táska
Vegetáriánus ajánlat: Gombás krumplilepény
Előétel: Tejfölös-sonkás gombócleves
Főétel: Székelykáposzta
Desszert: Almás-mákos muffin
Vegetáriánus ajánlat: Karalábélepény párolt zöldséggel és rizzsel
Előétel: Májgaluskaleves
Főétel: Szilvalekváros derelye
Desszert: Gyümölcsös joghurt
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nudli
Szombat
Reggeli: Vajas kalács kakaóval
Előétel: Kéksajtos zellerkrémleves
Főétel: Szalonnás-almás-hagymaágyon sült karaj burgonyapürével
Desszert: Dobostorta házilag
Vacsora: Tökéletes sörkifli körözöttel, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Cicvara friss fehérkenyérrel
Vasárnap
Reggeli: Főtt debreceni kolbász mustárral, boros teával, zsemlével
Előétel: Karfiolleves tejfölösen
Főétel: Vörösboros-gombás szarvasragu zsemlegombóccal
Desszert: Farsangi szalagos fánk
Vacsora: Színes fejtettbab-saláta
Vegetáriánus ajánlat: Kapros-túrós csusza rétesben sütve
Heti menü – 2014 február 17-23.
Előétel: Tejleves könnyedén
Főétel: Paprikás krumpli nokedlivel, csemege uborkával
Desszert: Tejszínes-kakaós banánturmix
Vegetáriánus ajánlat: Paprikás krumpli tejföllel, csalamádé
Előétel: Narancsos-sütőtökös krémleves
Főétel: Mézes-sütőtökös csirke barna rizzsel tálalva
Desszert: Mézes sült sütőtök
Vegetáriánus ajánlat: Fetás töltött sütőtök
Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Disznótoros rakott káposzta
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Rántott zeller pikáns mártással
Előétel: Daragaluska-leves egyszerűen
Főétel: Húsos babpörkölt
Desszert: Csokis parány
Vegetáriánus ajánlat: Tárkonyos babsaláta
Előétel: Majorannás karfiolleves
Főétel: Spagetti carbonara gombával
Desszert: Alma pongyolában
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-tejszínes spagetti
Reggeli: Lágytojás, zsemle, gyümölcstea
Előétel: Borsókrémleves túrógombóccal
Főétel: Szilvás-mazsolás hús párolt rizzsel
Desszert: Forgácsfánk (Csöröge)
Vacsora: Ananászos zellersaláta egy pohár Tokaji Szamorodnival
Vegetáriánus ajánlat: Színes lencsesaláta
Reggeli: Kakaós csiga tejeskávéval
Előétel: Sajtos karalábéleves
Főétel: Pisztáciás töltött dagadó
Desszert: Fehérboros körtekompót
Vacsora: Svédgomba friss rozscipóval, egy pohár habzó sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos bundás rántott cukkini párolt zöldséges rizzsel, tartármártással
Heti menü – 2014 február 10 - 16.
Előétel: Póréhagyma krémleves sajttal
Főétel: Citromos csirke majonézes kukoricával
Desszert: Körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségropogós
Előétel: Gazdag leves gerslivel
Főétel: Ricset
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres gersli dióval
Előétel: Tejes zöldborsóleves
Főétel: Pikáns sült oldalas hagymás tört burgonyával, csalamádé
Desszert: Kakaós kevert süti dióval és almával
Vegetáriánus ajánlat: Gombás gnocchi
Előétel: Gesztenyeleves pofonegyszerűen
Főétel: Pulykacombbal dúsított tökfőzelék
Desszert: Bögrés mákos
Vegetáriánus ajánlat: Tárkonyos tökfőzelék joghurttal
Előétel-főétel: Fejtett bableves füstölt oldalassal
Desszert: Kókuszos rizsfelfújt szederöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás nudli
Reggeli: Lekváros bukta tejjel, vagy kakaóval
Előétel: Forró boros almaleves aszalt szilvával
Főétel: Csülök burgonyával és kapros juhtúróval
Desszert: Gesztenyepüré
Vacsora: Farsangi sonkasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Narancsos-majonézes káposztasaláta sült sajttal
Reggeli: Főtt virsli mustárral, gyümölcsteával
Előétel: Becsinált leves májgaluskával
Főétel: Petrezselymes töltött csirke hagymás krumplisalátával
Desszert: Aranygaluska vaníliamártással
Vacsora: Kolbászhússal töltött kifli, forralt bor
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta-fasírt burgonyapürével, zöldsalátával
Heti menü – 2014 február 03 - 09.
Előétel: Csípős paradicsomleves
Főétel: Békebeli sült hús párolt rizzsel, céklasaláta
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó
Előétel: Hawaii káposztasaláta
Főétel: Piemonti csirke
Desszert: Tiramisu-pohárkrém
Vegetáriánus ajánlat: Krumplinudli gombás raguban (Gnocchi di Patate al Ragú di Funghi)
Előétel: Borsóleves pirosan
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, csalamádé
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, savanyított almapaprikával
Előétel: Hagymaleves
Főétel: Fűszeres sertésborda burgonyafőzelékkel
Desszert: Sült gesztenyebomba
Vegetáriánus ajánlat: Krumplifőzelék egyszerűen, tükörtojással
Előétel: Nagymama gombalevese
Főétel: Spagetti milánói módra
Desszert: Csokipuding
Vegetáriánus ajánlat: Hamis túrós tészta
Reggeli: Lágytojás zsemlével, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Erőleves szalonnagombóccal
Főétel: Disznótoros (májas és véres hurka, kolbász sütve), párolt lilakáposztával, tört burgonyával
Desszert: Vaníliás kifli
Vacsora: Maradék hurka, kolbász és kenyérre kenve a pecsenyezsír, némi hozzá illő savanyúsággal és persze egy pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Lenmagos sütőtök-falatok
Reggeli: Lapcsánka (tócsni, cicege, ki hogyan ismeri) fokhagymával, citromos teával
Előétel: Karfiolleves tárkonyosan
Főétel: Bécsi szelet hasábburgonyával és tejfölös uborkasalátával
Desszert: Régimódi somlói galuska
Vacsora: Sonkás töltött tojás császárzsemlével, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert párolt zöldségekkel, tartármártással
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.