HETI MENÜ – 2013. NOVEMBER 25 - DECEMBER 01.
Előétel: én ennék egy tállal a tegnapi kocsonyából
Főétel: Almás-burgonyás rakott csirkemell
Desszert: Kata-tető
Vegetáriánus ajánlat: Avokádós-mozzarellás saláta
Előétel: Savanyú májleves
Főétel: Toros káposzta
Desszert: Hájas kráfli
Vegetáriánus ajánlat: Borsósült
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Csirkés-tejfölös tésztasaláta
Desszert: Répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Rokfortos tésztasaláta
Előétel: Hagymaleves
Főétel: Bácskai rizseshús
Desszert: Almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Stefánia rizottó
Előétel: Kapros karfiolleves
Főétel: Krumplis rakott fasírt
Desszert: Bögrés mákos süti
Vegetáriánus ajánlat: Sárgarépasaláta grépfrúttal
Reggeli: Gombás-sonkás melegszendvics
Előétel: Csirkeragu leves
Főétel: Szűzérme gombás-zöldborsós petrezselyemmártással
Desszert: Érsek szelet
Vacsora: Tócsni, kinek-kinek kedvére, forralt borral
Vegetáriánus ajánlat: Bundázott hagymakarikák párolt rizzsel
Reggeli: Majonézes tojássaláta tavaszi zöldségekkel, zsemlével, grapefruit-lével
Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Libamáj ínyenceknek
Desszert: Brownie
Vacsora: Angol sörös melegszendvics pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Marokkói sütőtök-tagine
HETI MENÜ – 2013. NOVEMBER 18-24.
Előétel: A tegnapi babgulyás maradéka, melegítve (biztosan maradt belőle)
Főétel: Rakott sertésborda vajbabbal
Desszert: Sport süti
Vegetáriánus ajánlat: Vajbabfőzelék burgonyával
Előétel: Tejszínes sajtkrémleves
Főétel: Húsgombócok sajtmártásban petrezselymes rizzsel
Desszert: Finom sajtos rúd
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségropogós sajtmártással
Előétel: Gombaleves sonkával
Főétel: Darált húsos rakott karfiol
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-prézlis karfiol reszelt sajttal
Előétel: Zöldségleves
Főétel: Spenótfőzelék bundáskenyérrel vagy tükörtojással
Desszert: Sütőtök mézzel bolondítva
Vegetáriánus ajánlat: Parajos farfalle mozzarellával
Előétel: Erdei gyümölcsleves
Főétel: Mustáros hentestokány hagymás burgonyával
Desszert: Narancs vagy mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Tésztasaláta tojással
Reggeli: Májpástétom kenyérrel, sörretekkel, teával
Előétel: Tárkonyos zúzaragu leves
Főétel: Tejfölös-zöldséges őzragu zsemlegombóccal
Desszert: Pirított cukros piskóta
Vacsora: Cukkinis penne 20 perc alatt
Vegetáriánus ajánlat: Az évezred gombapaprikása
Reggeli: Gyümölcskenyér teával
Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Csirkecomb aszalt gyümölcsökkel és mazsolás rizzsel
Desszert: Vaníliás-diós trifle (rétegezett krém)
Vacsora: Paraszt kocsonya
Vegetáriánus ajánlat: Szezámmagos zöldségragu
HETI MENÜ – 2013. NOVEMBER 11 - 17.
Előétel: Libaleves pirított libamájjal és tésztával
Főétel: Libapecsenye aszalt gyümölcsös raguval
Desszert: Alma kugli
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges tarhonyasaláta
Előétel: Erdélyi csorbaleves
Főétel: Erdélyi almás csülök puliszkával
Desszert: Kürtőskalács
Vegetáriánus ajánlat: Erdélyi kapros zöldbab
Előétel: Mézes gesztenyekrémleves
Főétel: Tejföl alatt sült gombás-sonkás csirkemell rizibizivel
Desszert: Sütőtökös keksz
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás töltött cukkini
Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Sárgaborsó főzelék nagyi módra, füstölt tarjával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Sárgaborsó főzelék kímélőbben
Előétel: Árpagyöngyleves gombával
Főétel: Spagetti gombás-baconos szószban
Desszert: Sült gesztenye
Vegetáriánus ajánlat: Citromos-mascarponés spagetti
Reggeli: Kakaós csiga tejeskávéval
Előétel: Szilvás korhelyleves
Főétel: Szűz-sült Erzsébet módon hagymás burgonyával
Desszert: Fekete-erdő torta
Vacsora: Vendégváró lasagne kosárkák pohár világos sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Vega töltött palacsinta gombamártással
Reggeli: Tojáskrém friss kenyérrel, citromos teával
Előétel: Almás-gránátalmás saláta
Főétel: Pokolszigeti babgulyás
Desszert: Mákos guba
Vacsora: Lazackrémes miniszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás pizza padlizsán- és paprikaszeletekkel
HETI MENÜ – 2013. NOVEMBER 04 - 10.
Előétel: Citromos rizsleves
Főétel: Ballószögi pulykaragu juhtúróval
Desszert: Lekváros tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-juhtúrós rakott tészta
Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Káposztás tésztával töltött csirkecomb
Desszert: Káposztás rétes
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás lángos
Előétel: Tejfölös krumplileves
Főétel: Bácskai rizseshús vörösborosan
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó
Előétel: Hamis dörgicsei leves
Főétel: Káposztás-tojásos nokedli
Desszert: Berlini tejbegríz-gombóc karamellszósszal
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával
Előétel: Fahéjas almaleves
Főétel: Gombás-lecsós sertésszelet
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-lecsós töltött tök
Reggeli: Szalonnás-csirkemájas rántotta
Előétel: Őszi gyümölcsleves
Főétel: Sült oldalas káposztás rétessel
Desszert: Téli gyümölcssaláta
Vacsora: Kaszinótojás salátaleveleken tálalva sonkával és franciasalátával, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Rozmaringos-sajtos sült tök
Reggeli: Foszlós kalács vajjal, tejeskávéval
Előétel: Tejszínes-tárkonyos leves
Főétel: Szűzérme kucsmagomba mártásban, párolt rizzsel
Desszert: Somlói galuska
Vacsora: Kolbászos lángosfalatok
Vegetáriánus ajánlat: Fava babos saláta
HETI MENÜ – 2013. OKTÓBER 28 - NOVEMBER 03.
Előétel: Fűszeres pisztráng hidegen
Főétel: Bajor sült kacsacomb aszalt szilvás savanyú káposztával
Desszert: Verdens beste (a világ legjobb süteménye), és mellé egy rum egg-nog
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós palacsinta parmezánnal
Előétel: Sütőtökleves gesztenyével
Főétel: Csirkemáj sütőtökös-almás raguval és metélt tésztával
Desszert: Sütőtökös pite
Vegetáriánus ajánlat: Apró sütőtökös gombócok
Előétel: Joghurtos zöldségleves
Főétel: Tejben párolt csirkemell párolt barnarizzsel és paradicsomsalátával
Desszert: Gyümölcsturmix
Vegetáriánus ajánlat: Belga rakott cikória
Előétel: Rozmaringos paradicsomleves bazsalikomos csipetkével
Főétel: Sült nyelv hagymás krumplival, ecetes almapaprikával
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült tejszínes krumpli mazsolás répasalátával
Reggeli: Körözött tetszés szerinti pékáruval
Előétel: Tejszínes gombaleves
Főétel: Fűszeres vaddisznó római tálban burgonyafánkkal
Desszert: Krémes szilvás-diós süti
Vacsora: Töpörtyűkrém savanyú uborkával, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott karfiol hasábburgonyával, tartármártással
Reggeli: Disznósajt ropogós friss kenyérrel, paprikával, paradicsommal, boros teával
Előétel: Liba-húsleves
Főétel: Sült oldalas káposztás rétessel
Desszert: Gesztenyepüré
Vacsora: Sajtban sült tojás
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos krumpligombóc
Reggeli: Vajaskifli mézzel, lekvárral és tejeskávéval
Előétel: Szőlőkrémleves fahéjjal és mézzel
Főétel: Rántott pontyszeletek tartármártással és hasábburgonyával
Desszert: Gyömbéres-szilvás-mákos sütemény mascarponekrémmel
Vacsora: Svédgomba zsemlével
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-articsókás tésztasaláta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.