A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Körömpörkölt csülökkel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Finomfőzelék
Zsemlegombóc
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Dubarry-csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Tárkonyos csirkeraguleves
Krémes spenótfőzelék
Kapros tökfőzelék virslivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Csupacsokis brownie
Vadas marha
Klasszikus kuglóf
Babgulyás
Kínai szezámmagos csirke
Péksuli

Péksuli: Így készíts diós-mazsolás kovászos kenyeret

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Szabi ezúttal egy különleges, diós-mazsolás kenyeret készít.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.