Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Farsangi szalagos fánk
Mézes-mustáros csirkemell
Csupacsokis brownie
Babgulyás
Klasszikus kuglóf
Körömpörkölt csülökkel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Vadas marha
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Dödölle - az eredeti recept
Krémes spenótfőzelék
Finomfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tojásos nokedli fejes salátával
Tárkonyos csirkeraguleves
Hagymás rostélyos
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Zsemlegombóc
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Péksuli

Péksuli Szabival: Így készül a kívül ropogós, belül pihe-puha sós kalács

Sóskalács Szabi a pék
Szabadfi Szabolcs most megmutatja, hogy készíthetünk otthon isteni finom, sós fonott kalácsot. Már önmagában is mennyei, de a húsvéti sonkához is tökéletesen passzol, vagy akár szendvicseket is készíthettek belőle. Érdemes kipróbálni!

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut.

A SÓS FONOTT KALÁCS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.