1. Sütésnél, illetve párolásnál először mindig az edényt hevítsük fel, és csak ezután tegyük bele a zsiradékot. Így még a tojás sem fog leégni!
2. A zsír melegítés közben rendszerint azért serceg, mert vizes. Tegyünk bele egy szelet kenyeret és süssük ropogósra. Ezalatt a víz elpárolog, és a zsír már nem spriccel tovább.
3. Az olaj kellemetlen fröcskölését megakadályozhatjuk, ha beleteszünk egy kevés sót.
4. Rántott hús vagy sajt sütése közben borítsunk a serpenyőre egy fém szűrőt, így távozhat a gőz, de az olaj nem fröccsen ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.