A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Epres blondie
Dödölle - az eredeti recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Mézes-mustáros csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
Kínai szezámmagos csirke
Csupacsokis brownie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus grízgaluska leves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
Tojásos nokedli fejes salátával
Finomfőzelék
Te is többször égetted már meg magad a sütés közben felfröccsenő forró olajjal? Ha igen, olvasd el konyhai tippjeinket, és ezentúl süss biztonságosan!

1. Sütésnél, illetve párolásnál először mindig az edényt hevítsük fel, és csak ezután tegyük bele a zsiradékot. Így még a tojás sem fog leégni!

2. A zsír melegítés közben rendszerint azért serceg, mert vizes. Tegyünk bele egy szelet kenyeret és süssük ropogósra. Ezalatt a víz elpárolog, és a zsír már nem spriccel tovább.

3. Az olaj kellemetlen fröcskölését megakadályozhatjuk, ha beleteszünk egy kevés sót.

4. Rántott hús vagy sajt sütése közben borítsunk a serpenyőre egy fém szűrőt, így távozhat a gőz, de az olaj nem fröccsen ki.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.