Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Minestrone recept
Minestrone
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A krumplipucoló a világ egyik legegyszerűbb konyhai eszköze, így joggal gondolhatjuk, hogy annak használata sem igényel különösebb utánajárást, szaktudást. Mi is ebben a hitben éltünk egészen addig, amíg ez az új TikTok-videó fel nem rázott minket a Csipkerózsika-álomból. Ezentúl mi is így fogunk dolgozni a burgonyahámozóval.

A különféle videómegosztók, köztük a TikTok is számos új ismerettel lát el bennünket, ha a megfelelő embereket követve jól böngészünk a tartalmak között. Legyen szó konyhai praktikákról, trükkökről, új receptekről, szinte mindig szembejön valami újdonság. Jó példa erre ez a krumplipucoló helyes használatát bemutató videó is, aminek láttán leesett az állunk.

@jenniabs3 Did you know? #kitchengadgets ♬ original sound - Jenni-abs

A burgonyahámozót a legtöbben – ahogy mi is – csupán föntről lefelé, vagy lentről felfelé mozgatva használtuk. Azonban nem véletlen, hogy ennek a pofonegyszerű konyhai eszköznek a penge része azért mozog mindkét irányba, mert le-fel, fel-le, vagy ha jobban tetszik, oda-vissza mozgatva végzi csak igazán jól a dolgát. Ezzel a folyamatos mozgáson alapuló hámozási technikával, bizony feleannyi idő alatt végezhetünk a zöldségek pucolásával, így ha a minőség mellett a hatékonyságra is törekedtek a főzések során, ti is alkalmazzátok ezt a praktikát. Mi kipróbáltuk, és valóban működik.

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.