1. Nagyobb sütés-főzések idején a gáztűzhelyet védjük alufóliával, így megkímélhetjük magunkat a tűzhely súrolásától.
2. Ha valamilyen étel megfogja az edényt, áztassuk be citromos vízbe pár órára, szépen leoldja az elszíneződést.
3. A megfeketedett kés visszanyeri eredeti fényét, ha átdörzsöljük egy szelet krumplival.
4. Tegyünk egy kevés lisztet egy puha rongyra, és azzal fényesítsük a krómtárgyakat.
5. A tűzhely főzőlapjáról ecettel vagy citromlével lehet eltávolítani a zsírfoltokat. Ha egyik sincs otthon, használjunk sót. A koszos részt szórjuk be vele, majd újságpapírral dörzsöljük át.
6. Főzés után a "konyhaszag" gyorsan eltüntethető, ha egy késhegynyi kávét szórunk a főzőlapra.
7. A mosogató lefolyója tiszta marad, ha időnként háztartási szódát szórunk bele, és leöntjük forrásban lévő vízzel.
8. A só tisztítja a sütőt. Ha valami kifutott, azonnal sót kell rászórni. Kihűlt állapotban könnyedén letörölhető.
9. Ha zsírfolt vagy paprikás folt kerül a ruhánkra vagy a szőnyegre, babahintőport kell rászórni. Egy óra múlva a ruhát ki lehet mosni. A szőnyeget este behintőporozzuk, reggel kiporszívózzuk, és tökéletes.
10. Tegyünk a hűtőbe egy kis tálka sót. Kiváló szagtalanító és nedvesség szívó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.