Ha már készítettél piskótát, akkor az a jó hírünk, hogy a tojásfehérjehab elkészítésének első leckéjén már biztosan túl vagy, hiszen az a tojások szétválasztásával indul. Azért, hogy tökéletesen csúcsos, kemény és fényes végeredményt kapj, mindössze három dologra kell odafigyelned.
Az első és talán legfontosabb lépés, hogy a tojásokat tiszta edénybe üsd. Arra is figyelj, hogy a sárgája ne keveredjen a fehérjével! Ha robotgéppel tervezed felverni, akkor arra is ügyelj, hogy kis fokozatról indulj, a gép sebességét pedig csak fokozatosan emeld. Ha a többi részletre is kíváncsi vagy, akkor az alábbi videót imádni fogod, hiszen Farkasinszki Ildikó, a Grill-ázs Sütisuli alapítója olyan tippekkel segít a Mindmegette konyhájából, aminek tudatában verhetetlen lesz a te tojásfehérjehabod is.
A fényes tojásfehérjehab egyébként fontos hozzávalója a Kata szeletnek is, de a különböző forró italok tetején, vagy tésztákba forgatva jól működik.
Jól sikerült a tojáshabod? Akkor azonnal lőj róla egy fotót és oszd meg a Mindmegette közösségével is Facebookon. Ha pedig ilyen, vagy ehhez hasonló praktikák között böngésznél, akkor látogassatok el TikTok oldalunkra, vagy pörgesd végig Youtube csatornánkat is.
Farkasinszki Ildikó 2018. október 26-án indította el a Grill-ázs Sütisulit. A workshopok általában péntek délután 15 órakor kezdődnek, kivétel szombaton, akkor délelőtt 10-kor. Mindig egy-egy téma köré épülnek fel, és alkalmanként 4-5 féle sütemény, desszert készül. Az aktuális workshopokat megtaláljátok a Grill-azs.hu oldalon.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.