Vadas marha
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Babgulyás
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Zsemlegombóc
Rakott zöldbab darált hússal
Mákos guba
Farsangi szalagos fánk
Finomfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Káposztás tészta egyszerűen
Dubarry-csirkemell
Csupacsokis brownie
Epres blondie
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus kuglóf
Hogy lesz igazán puha és omlós a marha, a csirke vagy a vadhús? Íme hasznos 5 konyhai trükk, amit érdemes kipróbálni!

1. Hamarabb megpuhul a főtt hús, ha a húsleves főzőlevébe egy kanál gyenge ecetet teszünk.

2. A kemény, rágós sültet vagy vadhúst előzőleg levesben főzzük meg, majd hűtsük ki, és néhány óráig hagyjuk ázni a lében. Csak ezután süssük ki.

3. A marhaszeletet ecet és olaj keverékében hagyjuk állni két ótán át, de közben forgassuk meg néhányszor. Ha így sütjük ki, sokkal puhább lesz.

4. A szárnyashúst sütés vagy főzés előtt locsoljuk meg citromlével. Ettől omlósabb lesz.

5. Az öregebb állatok - marha, liba vagy vadak - húsát néhány napra tegyük olajos, esetleg ecetes páclébe, így a hús porhanyósabb lesz.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.