A sült csirke az egyszerűen elkészíthető ételek közé tartozik, de természetesen a csirkesütést is mindig lehet tökéletesíteni. Sokféle fűszerrel ízesíthetjük, a lényeg, hogy a végeredmény egy kívül ropogós, belül szaftos, omlós sült legyen. Mindenki máshogy csinálja: van, aki a csirkesütő edényre esküszik, más csak grillrácson készíti, akad, aki cserépedényben és van, aki öntöttvas edényben. Ugyanígy megoszlik a vélemény arról is, hogy vajban, olajban vagy zsírban kell-e sütni – egy kezdő szakács tehát igen nehéz helyzetben van.
Most mutatunk egy fantasztikusan egyszerű receptet és módszert, amit érdemes kipróbálni.
Nézd csak, mennyire egyszerű:
/Forrás: ripost.hu/
(Borítókép: Shutterstock)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.