1. Rántott sajtot úgy süthetsz anélkül, hogy kifolyna, hogy duplán panírozod (liszt-tojás, liszt-tojás és csak utána a zsemlemorzsa), és kb. 20 percre a mélyhűtőbe teszed, majd forró olajban, gyorsan sütöd meg.
2. A kolbászt és a szalámit nagyon szépen vékonyra szeletelheted otthon is, ha egy kis időre a fagyasztóba teszed szeletelés előtt.
3. A tengeri halat sütés előtt tedd néhány órára enyhén sós, fokhagymás tejbe. Használat előtt öntsd le róla a tejet, itasd le róla a nedvességet, és máris panírozhatod, sütheted. Finom, omlós sült hal lesz a jutalmad!
4. A tojásokat mindig mosd meg felhasználás előtt! Számtalan kórokozó tapad meg rajta, amelyek óhatatlanul az ételbe kerülhetnek.
5. A krumplit mindig hideg vízben tedd fel főni! A vitaminok, ásványi sók így kisebb mértékben oldódnak ki belőle. A főzővizet ne öntsd ki! Több étel készítésénél is felhasználhatod.
+1 A só tisztítja a sütőt. Ha valami kifutott, azonnal szórd be sóval. Miután kihűlt könnyedén le tudod majd törölni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.