Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Nyugodtan mondhatjuk, hogy ahány ház, annyi rántotta, hiszen szinte mindenki másképp csinálja. Van aki inkább a natúr változatot kedveli, lágyabban, de olyan is akad, aki mindenféle földi jóval bolondítja meg ezt a népszerű reggelit és jól átsüti a felvert tojásokat.

És bár ez egy végtelenül egyszerű étel, mégis ezerféleképpen variálható, hiszen kedvedre ízesítheted hagymával, különféle zöldségekkel, tehetsz bele kolbászt, szalonnát, készítheted friss zöld fűszerekkel, vagy akár csípősen is. Sőt a sós változat mellett létezik édes rántotta is, ilyenkor természetesen ízlés szerinti mennyiségű cukor kerül a tojásba.

A rántotta egyszerű és nagyon jól variálható étel / Fotó: Shutterstock
A rántotta egyszerű és nagyon jól variálható étel / Fotó: Shutterstock

Az alábbi videóban pedig az influenszer egy egészen egyszerű praktikát mutat be, amelynek segítségével pillanatok alatt összekeveri a hozzávalókat. Ő két tojáshoz apróra vágott vöröshagymát, felkockázott paradicsomot és egy kevés jalapeno paprikát használ. Mielőtt lezárná az üveg fedelét enyhén megsózza az alapanyagokat, és már jöhet is a mixelés. Az összekevert hozzávalók pedig mennek szépen a serpenyőbe. Ugye milyen egyszerű?

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.