A piskótalapot lapjában vágjuk három szeletre. A darabokat két evőkanál rummal locsoljuk meg. A dióból néhány szép szemet tegyünk félre a díszítéshez, a többit daráljuk le. A darált dióból is tegyünk félre két evőkanálnyit.
A diókrémhez öntsük a többi darált diót 200 ml vízből és a 150 g kristálycukorból főzött szirupba. Főzzük fel, majd a tűzről húzzuk le, és hagyjuk kihűlni.
Közben a vajat a porcukorral keverjük habosra. A kihűlt diókrémet kanalanként dolgozzuk bele. A maradék rummal és a reszelt citromhéjjal ízesítsük.
A háromba szelt tortalapot a krémmel töltsük meg, a tetejét és az oldalát is kenjük be. Darált dióval hintsük meg, diószemekkel díszítsük. Cikkekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.