Tegyük a ricottát egy mixerbe, aprítsuk szét, majd adjuk hozzá a reszelt parmezát, a zúzott fokhagymagerezdeket és a tejszínt is, és újra alaposan turmixoljuk át.
Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat. Adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott paprikát és az 1 cm hosszú darabokra szeletelt újhagymát, majd pirítsuk kb. 3 percig.
Adjuk hozzá a sajtos keveréket, melegítsük fel, de ne hagyjuk felforrni. Végül ízesítsük sóval és borssal.
Főzzük ki a tésztát, majd egy-egy adagra merjünk a szószból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.