Elkészítés: A meghámozott és apróra vágott vöröshagymát zsíron üvegesre pároljuk. Levesszük a tűzről, rátesszük az édes pirospaprikát és a megmosott, kockára vágott húst.
A fejes káposztát felső leveleitől megtisztítjuk, és cikkekre vágva, sűrűn egymás mellé rakjuk a húsra. Tetejére kettévágott zöldpaprikát teszünk, és annyi vízzel öntjük fel, hogy majdnem ellepje a káposztát. Lefedve, közepes hőmérsékletű tűznél puhára pároljuk. Ízlés szerint ízesitjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.