Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 240 fokra. Vágjunk a vajastésztából egy pohár vagy más kerek szélű eszköz segítségével korong formákat. Vonjuk be a korongokat olvasztott margarinnal és tojássárgával, majd szórjunk rá cukrot. Rakjuk be a sütőbe 10 percre.
Főzzük meg az áfonyát 1 kanál olívaolajon 2 kanál cukorral és 1 kávéskanál fahéjjal.
Vegyük ki a korongokat a sütőből. Válasszunk ki 2 korongot, és mélyítsük el a közepüket, hogy az áfonyát bele tudjuk helyezni. Tegyünk rá citromfagyit. Fedjük be tésztával, tálaljuk azonnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.