Előkészítés: A dinnyét és az őszibarackot kis szeletekre vágjuk, hidegre tesszük. A licsit leszűrjük. A tejszínt felverjük.
Elkészítés: A mézet elkeverjük a tejjel és 1 dl vízzel. Hozzáadjuk a cukrot, felforraljuk. A zselatint hozzáadjuk a sziruphoz, és alaposan elkeverjük. A licsiket összeturmixoljuk, a turmixot belevegyítjük a zselatinos keverékbe, majd hozzáadjuk a tejszínhabot is. Letakarjuk, és legalább 3 órára hűtőszekrénybe tesszük. Az áfonyát kiválogatjuk, megmossuk, és lecsepegtetjük. 4. Körkörösen kirakunk egy üvegtálat a dinnye- és őszibarackszeletekkel. Kanalanként ráhalmozzuk a habot, az áfonyával és a tortadarával díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.