Elkészítés: Előkészítem a halat.
A húsos szalonnát megolvasztom. Amikor már ropogós a pörc, kiszedem a zsírból. A kiolvadt zsírban 40 dkg hagymát megpárolok. Beleteszem a zöldpaprikát és a paradicsomot,
megpárolom. Ízlés szerint édes-nemes
őrölt paprikát teszek bele, majd feltöltöm vízzel, így elkészül az alaplé. Sót, borsot teszek bele ízlés szerint. 2 gerezd fokhagymát is hozzáadok főzés közben.
Amikor sűrű a szaft, hozzáadom a felkockázott halhúst, és néhány perc alatt készre főzöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.