Előkészítés: A szilvát megmossuk, kimagozzuk, és apróbb darabokra vágjuk. Elkészítés: A szilvát a cukorral és a citromlével összeturmixoljuk. A masszát szitán átpasszírozzuk, összekeverjük a pezsgővel, a szőlőlével és a szilvapálinkával. Lapos tálba öntjük a masszát, és betesszük a mélyhűtőbe. Amikor a széle fagyni kezd (1,5-2 óra múlva), alaposan összekeverjük. A keverést félóránként megismételjük, és addig csináljuk, amíg a massza jégkásává fagy. A sörbetet kehelybe adagoljuk, néhány gerezd szilvával díszíthetjük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.