Az almákat meghámozzuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. A levét kifacsarjuk.
Ezután hozzáadjuk a tojásokat, a kétféle cukrot és fokozatosan a sütőporral elkevert lisztet.
Összedolgozzuk és egy kanál segítségével vagy a kezünkkel a forró olajba szaggatjuk.
A tészta ne legyen túl nagy, mert sütés közben tovább nő. Egyszerre csak keveset tegyünk az olajba.
Pár perc alatt pirosra, ropogósra sütjük mindkét oldalát, majd papírtörlőre szedjük.
Lekvárral és fahéjas porcukorral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.