Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Hámozzuk meg és szeleteljük fel az almát vékony szeletekre, majd tegyük egy 1,5 l-es tűzálló tál aljára a szeleteket. Szórjuk rá az áfonyát. Hintsük rá a cukor felét, és óvatosan keverjük össze. Kanalazzuk rá a mascarpone sajtot.
A tésztához morzsoljuk össze a vajat a lissztel, a sütőporral, a citromhéjjal és a cukorral, tegyük bele a joghurtot. A tésztakeverékből tegyünk egyforma távolságra kanálnyi halmokat a gyümölcs tetejére.
Süssük 20 percig, míg a tészta aranybarna lesz és a töltelék rotyogni kezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.