Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Hámozzuk meg és szeleteljük fel az almát vékony szeletekre, majd tegyük egy 1,5 l-es tűzálló tál aljára a szeleteket. Szórjuk rá az áfonyát. Hintsük rá a cukor felét, és óvatosan keverjük össze. Kanalazzuk rá a mascarpone sajtot.
A tésztához morzsoljuk össze a vajat a lissztel, a sütőporral, a citromhéjjal és a cukorral, tegyük bele a joghurtot. A tésztakeverékből tegyünk egyforma távolságra kanálnyi halmokat a gyümölcs tetejére.
Süssük 20 percig, míg a tészta aranybarna lesz és a töltelék rotyogni kezd.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.