Elkészítés: A felkockázott csirkemellet habzásig hevült vajon fehéredésig futtatjuk. Hozzáadjuk a szeletekre vágott almát és a durvára tört diót. Sózzuk, borsozzuk, és reszelt citromhéjjal ízesítjük. Alaposan átpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje, jól kiforraljuk.
A csirkemájat felcsíkozzuk, és a leveshez adjuk.
A levest vízzel kikevert keményítővel sűrítjük, és tejszínnel dúsítjuk. Friss tárkonnyal és citromfűvel fűszerezzük, illetve pár csepp citromlével tesszük pikánssá. Ízesítés után még néhány percig főzzük, majd forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.