Elkészítés: A tésztához az élesztőt 1 kanál cukorral 1 dl langyos tejben felfuttatom. A többi hozzávalóval összedolgozom, majd meleg helyen 1 óra alatt duplájára kelesztem.
Téglalap alakúra nyújtom. Gondolatban 3 fele osztom. A lereszelt almát elkeverem a fahéjjal, a cukorral és a grízzel, majd a téglalap közepén eloszlatom. A másik két részt haránt bevagdosom, és beborítom vele a tölteléket, mintha befonnám.
Sütőpapíral bélelt tepsibe teszem, a fehérjével megkenem, majd 40-50 perc alatt közepes lángnál megsütöm. Porcukorral meghintem még melegen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.