Elkészítés: 1. A rizst megmossuk, és a tejjel együtt feltesszük főni. A reszelt citromhéjjal és 1 mokkáskanál fahéjjal ízesítjük, és kevergetve puhára főzzük. Hűlni hagyjuk.
2. Közben az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk és a húsát kb. 1cm-es kockára vágjuk. Meglocsoljuk a citrom levével, hozzákeverjük a mézet, néhány percig pároljuk, majd hűlni hagyjuk.
3. Üvegtálba rétegezzük a rizst és párolt almát. A tetejét megszórjuk a maradék fahéjjal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.