Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, felkarikázzuk.
2 evőkanál margarinon megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a felszeletelt gombát, és fedő nélkül 5 percig pirítjuk. Belekeverjük a felaprított sonkát és petrezselymet, sózzuk, borsozzuk.
Az almákat meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, citromlével meglocsoljuk.
Egy tálat kikenünk margarinnal, az aljára terítjük a burgonya felét, a tetejére simítjuk a gombás-sonkás tölteléket, az almakockákat, a paradicsom és tojásszeleteket. Kissé megsózzuk, megkenjük tejföllel. A tetejére kissé egymásra csúsztatva elrendezzük a maradék burgonyát. Megsózzuk, rátördeljük a maradék margarint, megszórjuk reszelt sajttal.
Forró sütőben (200 fokon) 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.