Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót, a sütőport, a szódabikarbónát, az őrölt fahéjat. Egy másik edényben a tojásokat, a tejet, a joghurtot, az étolajat, addig keverjük, amíg a massza világos színű lesz. Ezután hozzákeverjük a lisztes keveréket, és addig keverjük, amíg sima tésztát kapunk. A végén a kockázott almát adjuk hozzá. Felmelegítjük az olajjal megkent palacsintasütőt, ha meleg kb. 1/4 csészényit beleöntünk a masszából, és mindkét oldalát megsütjük, amíg aranybarna színű lesz. Juharsziruppal vagy dzsemmel tálaljuk. Egy csésze 2,36 dl űrtartalomnak felel meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.