Elkészítés: Az almát megpucoljuk, kimagozzuk, és nem túl apró kockákra vágjuk. Egy edénybe teszük, majd ízlés szerint cukrozzuk, fahéjjal ízesítjük. Kb. fél dl vizet öntünk rá, majd feltesszük főni. Közepes lángon puhára főzzük. Közben a pudingot a csomagoláson leírtak alapján elkészítjük. A még forró pudinghoz hozzáadjuk a margarint. A megfőtt almát krumplitörővel összetörjük, majd a pudingot hozzákeverjük. A kekszet egy tepsi aljára lerakosgatjuk. Az almás puding felét elegyengetjük a kekszen, majd egy újabb sor kekszet teszünk, erre ismét almás pudingot teszünk. A tetejét kirakjuk keksszel, majd hűvös helyre tesszük addig, míg a tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk. A felolvasztott csokival az egészet bevonjuk. 1 napig hűtőben pihentetjük, hogy a keksz megpuhuljon. Ezután szeletelhető, fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.