Elkészítés: 1 kg almát meghámozunk, lereszelünk, 6 evőkanál cukrot és 1 mokkáskanál fahéjat teszünk rá, majd kicsavarjuk.
Egy normál méretű tepsit kibélelünk alufóliával, megkenjük olvasztott vajjal, és megszórjuk zsemlemorzsával. Ráterítjük az almát, arra ismét zsemlemorzsát szórunk.
Ráöntjük a 6 tojásból kevert piskótatésztát, közepes tűznél megsütjük.
Ha megsült, kiborítjuk a tepsiből és lehúzzuk róla a fóliát, az almát hagyjuk felül, arra tesszük a következő krémet: a vaníliás pudingot fél liter tejben megfőzzük, hagyjuk kihűlni. 20 dkg vajat 20 dkg cukorral kikeverünk, és összekeverjük a kihűlt pudinggal.
Rákenjük az alma tetejére, végül meghintjük reszelt csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.