Elkészítés: Alufóliával kibélelet tepsibe az almát szorosan egymás mellé leszeleteljük. A tojások sárgáját 18 dkg porcukorral, 3 evőkanál vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a keményre felvert fehérjehabot.
Felét az almára simítjuk, majd a maradékoz kakaót keverünk, és a sárgára rétegezzük. Előmelegített sütőben kisütjük.
A krémhez a tejben megfőzzük a pudingport, a vajat a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal is habosra keverjük.
A kihűlt süteményről a fóliát lehúzzuk, és az alma tetejére kenjük a krémet. Végül reszelt csokival és almaszeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.