Elkészítés: Közepes méretű tepsibe alufóliát terítek, és megkenem margarinnal. Szépen kirakom a vékonyra vágott almaszeletekkel úgy, hogy fedjék egymást. Megszórom fahéjjal, és ha az alma savanyú, cukorral is. Bekeverem a vizes piskótát, és ráöntöm az almaszeletekre. Előmelegített sütőben 175 fokon 35 percig sütöm (tűpróba). Közben a pudingport a tejjel megfőzöm, és félreteszem hűlni. A 15 dkg margarint ugyanannyi porcukorral, vaníliás cukorral és a fahéjjal kikeverem. A kihűlt pudinggal csomómentesre keverem. Ha az almás piskótánk is megsült és kihűlt, kiborítom egy tálcára, lehúzom róla az alufóliát. Visszateszem a tepsibe, persze most már a tészta lesz alul! Rákenem a vaníliás krémet, megszórom reszelt csokival, és tálalhatom is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.