Elkészítés: Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és kockákra vágjuk. Citromot csepegtetünk rá, hogy ne barnuljon meg. A tejet előre felforraljuk, hogy ne akkor húzzuk vele az időt, amikor már szükség van rá. A margarint felhevítjük, és 2 evőkanál liszt hozzáadásával világos rántást készítünk, majd meleg tejjel felengedjük, habverővel elkeverjük, hogy csomómentes legyen. Jól összeforraljuk, és lassú tűzön tovább főzzük. A sajtot lereszeljük, a maradék lisztben megforgatjuk, és a leveshez tesszük. A tejszínt kikeverjük a tojások sárgájával, szerecsendióval, sóval ízesítjük, és összefőzzük a sajtos krémlevessel.
Az almakockákat kevés cukros vízben pár percig főzzük, és a levesbe tesszük. Levesbetétnek zsemlekockát pirítunk hozzá, és a levest máris tálaljuk. A tetejére finomra vágott petrezselymet szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.