Előkészítés: A sajtot és a szalonnát kis kockákra vágjuk. A snidlinget leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: A szalonnát ropogósra pirítjuk egy serpenyőben. Összekeverjük a sajttal, a snidlinggel. A citromlevet összekeverjük a cukorral, csipetnyi sóval és borssal ízesítjük. Erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat, és a sajtra öntjük. Kicsit állni hagyjuk. Az almát megmossuk, magházát kifúrjuk, és az almát vékony karikákra vágjuk. A salátaleveleket leöblítjük, szárazra rázzuk. 4. Tányérra fektetjük a salátaleveleket, erre az almakarikákat, és ráhalmozzuk a sajtos salátát.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 303 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.