Előkészítés: A sajtot és a szalonnát kis kockákra vágjuk. A snidlinget leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: A szalonnát ropogósra pirítjuk egy serpenyőben. Összekeverjük a sajttal, a snidlinggel. A citromlevet összekeverjük a cukorral, csipetnyi sóval és borssal ízesítjük. Erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat, és a sajtra öntjük. Kicsit állni hagyjuk. Az almát megmossuk, magházát kifúrjuk, és az almát vékony karikákra vágjuk. A salátaleveleket leöblítjük, szárazra rázzuk. 4. Tányérra fektetjük a salátaleveleket, erre az almakarikákat, és ráhalmozzuk a sajtos salátát.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 303 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.