Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval és a cukor felével nem túl kemény habbá verjük. A maradék cukrot kikeverjük a vajjal vagy margarinnal, majd hozzáadjuk a 4+1 tojássárgát, és habosra keverjük. A lisztbe beletesszük a fahéjat és a reszelt citromhéjat, ezt követően kanalankét felváltva a habbal összekeverjük az egészet, végül beledaraboljuk a két darab almát.
Egy kerek sütőformát kivajazunk, megszórjuk liszttel, beleöntjük a masszát, és előmelegített sütőben közepes lángon 40-50 percig sütjük. Miután megsült, egy kicsit hagyjuk a formában. Vaníliaöntettel tálalhatjuk, de önmagában is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.