Elkészítés: Az almákat megmossuk és meghámozzuk, kiszedjük a magházat, és nem túl vékony szeletekre vágjuk. A tojásokat és a cukrot keverőtálba öntjük, és robotgéppel magas fokozaton keverjük, amíg a többi hozzávalót előkészítjük. A lisztbe belekeverjük a szódabikarbónát és a fahéjat, utána az egészet hozzáadjuk a cukorral jól kikevert tojáshoz, végül belekeverjük az olajat is. Az így elkészült tésztába beleforgatjuk az almaszeleteket, és kivajazott, kilisztezett, közepes méretű tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben közepes hőfokon 25 perc alatt megsütjük (elektromos légkeveréses sütőben kb. 175 fokon). Még forrón megszórjuk fahéjas porcukorral, és amikor kihűlt, felkockázzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.