Elkészítés: Az almát megpucolom, kockára vágom, és a 2 dkg vajon megpárolom.
A sült tököt villával összetöröm, összekavarom a cukorral és a csipet sóval.
Besamelmártást készítek: a maradék 2 dkg vajon megfuttatom a lisztet, felengedem tejjel, majd besűrítem. A mártást összekeverem a sütőtökkel.
Egy kisebb jénaiba öntöm a megpárolt almát, rá a besameles tököt, majd 220 fokon 25-30 percig sütöm, míg kicsit megpirul a teteje.
Igazi őszi finomság, jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.