Elkészítés: 1. A megpucolt, apró kockára vágott almát keverjük össze a citrom reszelt héjával és kifacsart levével. Egy másik tálban keverjük össze a száraz keveréket (liszt, sütőpor, mazsola).
2. A tojást robotgép segítségével habosítsuk fel a cukorral, majd adjuk hozzá az olvasztott margarint, a túrót, a tejet, a száraz keveréket, végül forgassuk bele a citromos almát.
3. A keveréket töltsük a muffinpapírral kibélelt formákba, és előmelegített 180°C fokos sütőben süssük kb. 20-25 percig.
4. Még melegen kínáljuk madártej jégkrémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.