Elkészítés: A lisztet a sütőporral, a zsírral, a 2 tojással, a csésze cukorral és 3 evőkanál tejföllel összegyúrjuk, majd pihentetjük. Két cipót formálunk. Az almákat lereszeljük, levét kinyomkodjuk, majd cukorral, fahéjjal ízesítjük. A tepsit zsírozzuk, lisztezzük, majd az egyik tésztát kinyújtjuk, rátesszük a reszelt almát, majd a tetejére a másik darab tésztát is kinyújtjuk. Megkenjük tojássárgával, és közepes lángon megsütjük. Porcukorral meghintjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.