Elkészítés: Az almát vékonyan felszeleteljük (uborkagyalun lereszeljük), a cukorral és a vajjal saját levében addig pároljuk, amíg teljesen szétfő. Belekeverjük a diót, a mazsolát, a kakaóport, és olyan sűrűre főzzük, hogy összetapadjon. Vigyázni kell, mert könnyen leég, állandóan kevergetni kell. Gyúródeszkára (sütőpapírra) cukrot hintünk, és egy csíkban ráhelyezzük az almát.Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, vízes kézzel henger alakúra formáljuk, és meghempergetjük a kristálycukorban. Szellős, hűvös helyen pár napig állni hagyjuk, hogy szikkadjon. Vizes késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.