Elkészítés: Az almát megmossuk, négyfelé vágjuk és felszeleteljük.
A margarint a gyümölcscukorral és a sóval habosra kikeverjük, majd rászitáljuk a sütőporral elvegyített lisztet, és óvatosan a masszába keverjük. Margarinnal kikent 20 centiméter átmérőjű tortaformába simítjuk. A tésztát az almacikkekkel beborítjuk, mazsolával megszórjuk.
Előmelegített sütőben 3-as fokozaton (vagy 200 fokon) 30 percig sütjük. A tortaformában hagyjuk kihűlni.
19 órája
2025.02.12.
19 órája
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.