Elkészítés: Egy mélyebb tányérban összekeverjük a balzsamecetet, a szójaszószt, a fokhagymát (a reszeltet és a port is), a mézet, az olívaolajat, a feketeborsot, a Worchestershire szószt, a sót és a cayenne borsot. Ez lesz a pác. Ebbe helyezzük bele a húst. Jól megforgatjuk és belenyomkodjuk (kézzel, ne villával) úgy, hogy nagyjából elfedje. Fedjük le, és 1-2 napig tároljuk a hűtőben.
A sütőlapot vagy grillrácsot forrósítsuk föl, vagy melegítsük elő 200 fokra, és süssük a húst - sütőben minimum 1 órán keresztül kb. 250 fokon, ha sütőlapunk van 7-7 percig oldalanként, ill. addig, amíg el nem érjük a kívánt állapotot - ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.