Elkészítés: Egy mélyebb tányérban összekeverjük a balzsamecetet, a szójaszószt, a fokhagymát (a reszeltet és a port is), a mézet, az olívaolajat, a feketeborsot, a Worchestershire szószt, a sót és a cayenne borsot. Ez lesz a pác. Ebbe helyezzük bele a húst. Jól megforgatjuk és belenyomkodjuk (kézzel, ne villával) úgy, hogy nagyjából elfedje. Fedjük le, és 1-2 napig tároljuk a hűtőben.
A sütőlapot vagy grillrácsot forrósítsuk föl, vagy melegítsük elő 200 fokra, és süssük a húst - sütőben minimum 1 órán keresztül kb. 250 fokon, ha sütőlapunk van 7-7 percig oldalanként, ill. addig, amíg el nem érjük a kívánt állapotot - ízlés szerint.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.