Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát készítünk, amit 26 cm átmérőjű tortaformában 175 fokon kb. 30 percig sütünk. Hagyjuk kihűlni, majd kettévágjuk. Egy 26 cm átmérőjű salátástálban az ananászszeleteket kirakjuk, és a köztes helyeket mandarinnal töltjük ki. A zselatint az ananászlébe áztatjuk, tűzre téve kis lágon felodjuk, majd lehűtjük. A tejszínt a vaníliás cukorral felverjük, majd a zselatint is hozzáadjuk. Az egyik pikótalapot kis kockákra vágjuk. A maradék mandarinnal és az ananászdarabokkal óvatosan a tejszínhez keverjük. Ezt a krémet a gyümölcsökkel kirakott tálba töltjük, és a másik piskótalappal letakarjuk. 8 órát a hütőben hagyjuk dermedni, majd egy tortatálra borítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.