Elkészítés: A csirkemellet ujjnyi vastagságú csíkokra szeletelem, majd kevés olajon (vajon) megpirítom. Hozzáadom az apróra vágott ananászt, kevés ételízesítőt és a curryport. Amikor mindegyik pipi- és ananászdarab egyenletesen sárgás a currytől, jöhet a főzőtejszín, majd 8-10 perc múlva a joghurtot is belekavarom. Ha sűrűbb szósszal kedvelitek, akkor mielőtt a tejszínt hozzáadnátok, szórjátok meg a csirkét 1 evőkanál liszttel. Amikor már jól összeálltak az ízek, csipetnyi feketeborssal megszórom, és kukoricás-tojásos rizzsel tálalom. Nagyon hamar elkészül, nem lehet elrontani!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.