Elkészítés: 1 tálban elkeverjuk a lisztet, a szódabikarbónát és a cukrot. Hozzáadjuk a tojásokat, a felszeletelt ananászt a lével együtt, és kidolgozzuk a tésztát. A tésztát beleöntjuk a kivajazott és kilisztezett tepsibe. Elsimítjuk, és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük. Ezalatt felolvasztjuk a margarint, hozzákeverjük a cukrot, a tejszínt, és gyenge hőmérsékleten 3 percig főzzük, majd levesszük a tűzről. Belekeverjük a vaníliás cukrot, a megpucolt, meghámozott diót és a kókuszreszeléket. A kókuszos-diós masszát elkenjük a megsült, még forró süti tetején, és hagyjuk kihűlni. Tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.